Masini de Lupta 3D

📅17.09.2020, jucat de: 2176 ori, voturi: 10

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masini de Lupta 3D?

Unele dintre cele mai interesante jocuri de baieti apar aici pe site-ul nostru, unde si astazi va asteptam alaturi de o noua provocare 3D din categoriile de jocuri cu masini si jocuri de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri.

Astazi, am adus jocul Masini de Lupte 3D, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece o sa vedeti ca este un nou joc online de condus si de indemanare, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa conduceti fiecare masina 3D in cel mai bun mod posibil.

O sa vedeti ca jocul de baieti o sa aveti doua moduri de joc, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati puncte si bani cat mai multi. Veti vedea ca trebuie sa folositi tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D de pe tastatura sa puteti sa conduceti fiecare masina 3D pe care o deschideti din garaj.

Pentru a avea cat mai multe masini, trebuie sa conduceti cat mai bine si sa fiti siguri ca o sa puteti sa distrugeti alte masini aflate in trafic fara sa fiti distrusi si voi la randul vostru, astfel o sa puteti sa fiti cei mai buni soferi din acest joc Masini de Lupte 3D de pe site-ul nostru.

Vom continua sa pregatim astfel de jocuri interesante, astfel ca ramaneti cu ochii pe categoriile de jocuri cu masini, jocuri 3D, jocuri de baieti sau jocuri de indemanare si o sa vedeti care este urmatorul joc preferat pentru voi. Distractie placuta!

Masini de Lupta 3D

Cum se joaca Masini de Lupta 3D?

Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tastele SAGETI.