Reparati Monster Truck

📅16.09.2020, jucat de: 1888 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Reparati Monster Truck?

Cel mai nou joc online cu camioane apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru fete, iar voi o sa vedeti cum puteti sa il ajutati pe Blaze sa participe la curse din nou.

O sa gasiti acest joc de baieti cu Blaze si Masinile Monstru chiar si in categoria de jocuri Nickelodeon, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca trebuie sa va folositi mouse-ul pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi fiecare ustensila si fiecare mecanism in care il puteti repara pe Blaze cat mai repede.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa ajungeti sa folositi o gramada de ciocane, o gramada de chei de diferite marimi pentru suruburi si piulite, dar si o gramada de obiecte mari si puternice, care ii vor ridica motorul lui Blaze si sa il reparati pe bucati mai mici.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece tuturor baietilor le plac camioanele iar personajul Blaze din Masinile Monstru de pe Nickelodeon este unul dintre cele mai populare de pe site-ul nostru. Trebuie sa il reparati pe Blaze in cel mai scurt timp si o sa vedeti cum o sa puteti sa aveti o gramada de puncte. Distractie placuta!

 

Reparati Monster Truck

Cum se joaca Reparati Monster Truck?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.