O Zi cu Masha si Ursul

📅09.09.2020, jucat de: 1642 ori, voturi: 9

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul O Zi cu Masha si Ursul?

Unul dintre cele mai noi jocuri de pe site-ul nostru poate fi gasit in categoria de jocuri cu Masha si Ursul. Acesta este un nou joc online pentru copii, in care o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa petreceti o zi intreaga alaturi de personajele voastre preferate.

Voi dragi copii o sa vedeti ca folosind MOUSE-ul. o sa puteti sa faceti fiecare actiune pe care o doriti in acest joc distractiv numit O Zi cu Masha si Ursul, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa treceti prin fiecare nivel si sa il duceti la bun sfarsit, pentru a ajunge la finalul jocului.

O sa gasiti patru nivele diferite, in care o sa va apropiati de Masha si Ursul si in acelasi timp, o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa faceti intreaga rutina de dimineata a ambelor personaje, si sa reusiti sa treceti la nivelul urmator, unde o sa acumulati chiar si puncte reusind sa ii ajutati pe Masha si Ursul sa treaca cu bine peste fiecare lucru pe care il fac impreuna in fiecare zi.

Urmatorul pas este sa ii spalati pe dinti, sa isi clateasca gura, sa se pieptene si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa aveti o rutina de dimineata dusa la capat, astfel urmatorul nivel va fi deschis pentru voi sa va jucati. Veti vedea cat de mult va puteti distra alaturi de Masha si Ursul, deoarece fiecare dintre cele patru nivele vor fi diferite.

Veti vedea ca Masha si Ursul se vor distra alaturi de voi si ca o sa petreceti foarte mult timp in mijlocul padurii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si ca o sa va distrati intr-o zi alaturi de Masha si Ursul. Distractie placuta!

 

O Zi cu Masha si Ursul

Cum se joaca O Zi cu Masha si Ursul?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.