BFF Vacanta de Vara

📅07.09.2020, jucat de: 735 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul BFF Vacanta de Vara?

Un nou joc online cu printese este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii o sa vedeti cum astazi am adus pentru voi o super provocare de imbracat si de machiat in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc Disney numit BFF Vacanta de Vara, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt Anna din Regatul de Gheata, Ariel din Mica Sirena si Aurora din Frumoasa din Padurea Adormita, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le ajutati pe fiecare dintre aceste printese Disney sa arate cat mai bine si sa reuseasca sa se distreze de minune in vacanta de vara.

Veti vedea ca fiecare printesa Disney are un stil propriu, iar ele isi doresc ca in aceasta seara, sa reusiti sa le ajutati sa arate cat mai bine, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece o sa vedeti ca ele vor avea nevoie de haine de seara, haine de plaja si haine in care sa se distreze in vacanta de vara, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum puteti sa le gasiti haine, machiaje, coafuri si accesorii dintre cele mai dragute.

Nu va fi usor deloc, insa suntem siguri ca o sa vedeti cum puteti ca alaturi de Ariel, Aurora si Anna, sa reusiti sa gasiti rochii de vara dintre cele mai elegante, dar si o gramada de costume de baie colorate si pline de modele cu flori si accesorii extrem de interesante.  

Printesele Disney vor incepe sa arate din ce in ce mai bine cu fiecare versiune de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa arate cat mai bine in timpul vacantei de vara, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pentru fete vor fi gata sa apara si pe care sa le jucati gratuit pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

 

BFF Vacanta de Vara

Cum se joaca BFF Vacanta de Vara?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.