Printese Fashion DYE TIE

📅21.07.2020, jucat de: 810 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Fashion DYE TIE?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune astazi dragi copii chiar aici pe site-ul nostru, unde aducem pentru voi cele mai dragute jocuri pentru fete. Astazi, va astepam alaturi de jocul Printese Fashion DYE TIE, in care o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate.

Printesele alaturi de care o sa va intalniti in acest joc pentru fete va fi unul extrem de interesant, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Moana, Mulan, Aurora si Cenusareasa sa arate cat mai bine avand noi vestimentatii fashion 2020 pe care sa le poarte in fiecare zi.

Aceste printese Disney sunt extrem de moderne, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa creati cate o vestimentatie draguta si moderna iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa luati fiecare haina din dulapurile printeselor si sa le schimbati cu cele noi.

O sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc Disney, o sa reusiti sa creati unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii pentru Aurora, Cenusareasa, Moana si Mulan sa fie cele mai dragute printese Disney avant o gramada de rochii colorate, bluze de vara, tricouri interesante dar si rochii interesante pe care sa le poarte.

Suntem siguri ca o sa va distrati si ca o sa gasiti o gramada de alte jocuri 2020 pentru fete pe care voi sa le jucati gratuti chiar si pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

 

Printese Fashion DYE TIE

Cum se joaca Printese Fashion DYE TIE?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.