Gatiti Inghetata Slushy

📅06.09.2020, jucat de: 865 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Gatiti Inghetata Slushy?

Va pregatim mereu unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru fete si pentru copii, iar astazi, am adus pentru voi un nou joc 2020 de gatit, in care o sa gatiti inghetata la pahar dintre cele mai delicioase.

Voi dragi copii o sa lucrati astazi intr-un camion de inghetata, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa gatiti unele dintre cele mai delicioase portii de inghetata la pahar de pe site-ul nostru. Pentru asta, va trebui sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti aroma potrivita, culoarea perfecta si combinatia de gusturi pentru a avea o inghetata delicioasa.

Veti avea nevoie in fiecare inghetata de cate un pai, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum o sa reusiti sa alegeti cate un pai special pentru fiecare inghetata. O sa vedeti ca o sa puteti sa alegeti ingrediente diferite pentru fiecare inghetata pe care o preparati.

Fiecare culoare de inghetata va avea o aroma diferita, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa gasiti aromele voastre preferate, deoarece am pregatit cirese, banane, portocale, lamaie, pepene rosu sau menta, pe care voi sa le gatiti de pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru.

O sa aveti o gramada de comenzi de inghetata, iar voi o sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte si de bani, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 pe care voi sa le jucati si sa gatiti inghetata pentru toti copii. Distractie placuta!

 

Gatiti Inghetata Slushy

Cum se joaca Gatiti Inghetata Slushy?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.