Taffy Splash Art

📅31.08.2020, jucat de: 2249 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Taffy Splash Art?

Un nou joc Boomerang online pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa va intalniti alaturi de personajele Taffy, care au pregatit o super provocare de colorat, in care o sa gasiti o gramada de imagini interesante cu animalele voastre preferate.

Dupa cum stiti, personajele Taffy sunt un caine si un raton, care astazi vin alaturi de un super joc pentru copii, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va distrati alaturi de fiecare, in acest joc Taffly Splash Art. Trebuie sa folositi MOUSE-ul sa faceti orice actiune in joc, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa puteti sa va distrati pentru ca fiecare imagine va fi noua si extrem de interesanta.

Cele doua personaje Taffy vor dori ca pozele lor alb negru sa prinda viata, astfel ca trebuie sa le umpleti de culoare si sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti ca folosind mouse-ul si o sa reusiti sa luati fiecare pensula de colorat sau fiecare creion colorat pentru ca imaginea voastra cu Taffy sa fie completa si plina de culoare pana la finalul nivelului.

Suntem siguri ca o sa va vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii alaturi de personajele Taffy de pe Boomerang vor fi gata sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt, iar voi o sa le puteti incerca chiar si pe telefon si pe tableta online gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Taffy Splash Art

Cum se joaca Taffy Splash Art?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.