Indragostiri de Facultate

📅23.08.2020, jucat de: 1422 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Indragostiri de Facultate?

Jocul Indragostiri de Facultate apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii incercam sa aducem pentru voi cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate.

In acest joc de fete, o sa va intalniti alaturi de doua personaje fete foarte cunoscute. Ariel din Mica Sirena si papusa Barbie sunt personajele principale, iar ele vor veni alaturi de cei doi iubiti ai lor din povesti, printul Eric si papusa Ken. Acestia sunt toti patru la aceasi facultate, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ii ajutati sa arate cat mai bine la viitoarele intalniri romantice.

Cele doua fete dragute isi doresc sa fie foarte frumoase si moderne, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati pe Ariel din Mica Sirena si pe papusa Barbie sa arate cat mai bine, astfel o sa ajungeti sa le gasiti noi vestimentatii de intalnire pe care sa le poarte alaturi de Eric si Ken si cele doua cupluri sa se asorteze si sa fie foarte draguti.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a reusi sa gasiti unele dintre cele mai moderne haine, machiaje, coafuri si accesorii atat pentru Ariel sau Barbie cat si pentru Eric sau Ken.

Veti vedea cum diferite alte jocuri pentru fete cu cupluri dragute si moderne vor continua sa apara aici pe site-ul nostru, iar printesele Disney si papusile Barbie vor fi pregatite cu diferite alte provocari pentru fete pe care voi le puteti intalni chiar aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Indragostiri de Facultate

Cum se joaca Indragostiri de Facultate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.