Clara Operatie Plastica

📅16.08.2020, jucat de: 838 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Clara Operatie Plastica?

Am adus astazi dragi prieteni pentru voi un nou joc online cu doctori, in care trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul acestui joc de fete, o sa reusiti sa o ajutati pe Merida sa fie din ce in ce mai frumoasa.

Acesta este un nou joc 2020 cu Neinfricata, in care Merida doreste sa isi faca o operatie estetica si sa fie mai frumoasa ca niciodata, astfel ca are nevoie de cei mai buni doctori de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, sa reusiti sa folositi toate ustensilele de doctori si sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti o operatie estetica de success pe fata lui Merida. O sa gasiti cutite, seringi, medicamente si chiar tratamente faciale disponibile pentru a face o operatie de succes.

Suntem siguri ca pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa ii inlaturati toate problemele de pe fata, astfel printesa Disney este pregatita sa aiba o schimbare de stil si sa fiti siguri ca o sa puteti sa ii gasiti in continuare o gramada de haine speciale pe care sa le poarte.

Acum ca Merida are o noua infatisare, o sa vedeti cum isi doreste sa fie mai eleganta, astfel ca astazi, trebuie sa vedeti cum o sa ajungeti sa gasiti o gramada de rochii elegante si cat mai frumoase, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum Merida o sa aduca in continuare diferite alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati impreuna. Distractie placuta!

 

Clara Operatie Plastica

Cum se joaca Clara Operatie Plastica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.