Printese BFF Inapoi la Scoala

📅29.04.2020, jucat de: 877 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese BFF Inapoi la Scoala?

Aici pe site-ul nostru, voi dragi copii o sa va intalniti alaturi de Merida, Ariel si Cenusareasa care dragi prieteni o sa vedeti ca au adus astazi noul nostru joc Printese BFF Inapoi la Scoala, in care o sa va distrati de minune ajutand aceste trei printese sa se pregateasca sa se intoarca la scoala.

Pandemia de Coronavirus este pe sfarsite, astfel ca toti copii inclusiv printesele Disney se pregatesc sa se intoarca la scoala, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele mai interesante si cele mai dragute jocuri makeover pe care voi dragi prieteni le puteti juca gratuit si pe telefon si pe tableta.

In acest joc de fete, o sa vedeti ca Merida din Neinfricata, Ariel din Mica Sirena si Cenusareasa vor fi personajele principale. O sa vedeti ca printesele Disney sunt BFF - cele mai bun prietene - astfel ca astazi ele vor dori sa se pregateasca impreuna sa se intoarca la scoala, insa vor avea nevoie de ajutorul fetelor de pe site-ul nostru, care deja stiu ce haine, machiaje si accesorii le plac acestor printese Disney.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi pe toata durata acestui joc online, deoarece dragi copii acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa le ajutati pe cele trei printese Disney sa isi gaseasca haine elegante, coafuri moderne dar si accesorii cat mai interesante pentru ziua in care se vor intoarce la scoala. Merida, Cenusareasa si Ariel vor dori sa fie cele mai dragute printese Disney din scoala, astfel ca trebuie sa creati vestimentatii de scoala dintre cele mai dragute.

La inceputul jocului, printesele vor fi imbracate de casa, intr-un tricou comod si o pereche de pantaloni scurti iar parul este nearanjat, insa voi trebuie sa fiti siguri ca o sa schimbati acest lucru pana la finalul jocului Printese BFF Inapoi la Scoala, iar Cenusareasa, Ariel si Merida se vor intoarce cu multe alte jocuri pentru fete. Distractie placuta!

 

Printese BFF Inapoi la Scoala

Cum se joaca Printese BFF Inapoi la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.