Printesa Cyberpunk 2200

📅15.08.2020, jucat de: 466 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Categorii Asemanatoare

Cum este jocul Printesa Cyberpunk 2200?

Unele dintre cele mai noi jocuri pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa va distrati alaturi de cele mai cunoscute personaje din cel mai nou joc Printesa Cyberpunk 2200, in care patru fete asteapta sa le ajutati.

Voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa le ajutati sa arate cat mai bine, iar voi o sa ajungeti sa gasiti unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii cyberpunk din anul 2200.

O sa vedeti ca patru printese dragute au nevoie ca voi sa ajungeti sa folositi mouse-ul si sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti haine cyberpunk dar si machiaje si accesorii, lucru care nu o sa fie usor deloc, deoarece Cyberpunk este un stil special, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va adaptati cu haine din viitor.

Fiecare model de haine si accesorii din stilul Cyberpunk sunt diferite, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa ajungeti ca fetele din 2020 sa arate ca fetele din 2200, astfel ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite.

Fetele din viitor isi doresc sa aiba o gramada de haine colorate si de diferite modele. Folsind mouse-ul, o sa gasiti o gramada de geci cyberpunk, o gramada de casti dar si o gramada de manusi si bocanci extrem de interesante pe care le puteti vedea doar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Printesa Cyberpunk 2200

Cum se joaca Printesa Cyberpunk 2200?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.