Tragedia Despartirii la Facultate

📅14.05.2020, jucat de: 1257 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tragedia Despartirii la Facultate?

Aici pe ajocuri.ro, voi dragi copii o sa vedeti in fiecare zi o gramada de jocuri noi pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus jocul Tragedia Despartirii la Facultate, in care personajele principale sunt papusa Barbie si printesa Anna.

Cele doua sunt foarte bune prietene, astfel ca au mers impreuna la facultate, iar voi dragi copii o sa vedeti ca acestea s-au despartit de iubitii lor de la facultate, iar astazi au mare nevoie de ajutorul vostru sa isi revina dupa aceasta tragedie. Barbie si Anna, au plans foarte mult si nu s-au mai ingrijit din momentul despartirii, iar acum au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine.

O sa vedeti ca la inceputul jocului, Anna si Barbie vor plange, vor aparea parul dezordonat si nu vor avea un machiaj facut sau un haine dragute cu care sa iasa din casa, iar ele vor avea nevoie de ajutor pentru un makeover alaturi de voi. Trebuie sa fiti foarte creativi, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc, online pentru fete, voi o sa le ajutati pe Anna si Barbie sa arate cat mai bine si de ce nu, sa isi caute noi iubiti la facultate.

Acesta o sa fie un nou joc de fete, de machiat, de coafat si de imbracat cu printese si papusi, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp sa ajungeti sa gasiti solutii sa le curatati ochii celor doua personaje, sa le gasiti o coafura noua si sa vedeti cum le puteti face sa fie din nou dragute.

Trebuie sa le gasiti o gramada de machiaje noi, haine dragute dar si accesorii pentru fete pe care Barbie si Anna sa le poarte, iar voi o sa va distrati si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri 2020 de fete. Distractie placuta!

 

Tragedia Despartirii la Facultate

Cum se joaca Tragedia Despartirii la Facultate?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.