Salon de Unghii Fashion

📅13.08.2020, jucat de: 822 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Salon de Unghii Fashion?

Astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi o super provocare pentru fete, in care o sa munciti intr-un salon de unghii, unde trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa le ajutati pe cele mai dragute si cele mai moderne fete sa aiba cele mai dragute unghii.

In acest joc de fete, o sa fiti intr-un salon de unghii dintre cele mai dragute, iar voi va trebui sa folositi mouse-ul si sa ajungeti sa creati unele dintre cele mai interesante si cele mai moderne modele de unghii cu gel sau de ceramica de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite.

Fetele de pe site-ul nostru sunt foarte moderne, iar voi trebuie sa vedeti cum o sa puteti sa le gasiti tratamente speciale pentru maini si unghii. La inceputul jocului, o sa vedeti ca trebuie sa spalati mainile din salon foarte bine cu sapun de maini si diferite creme speciale, pe care o sa le utizilati folosind mouse-ul si o sa vedeti cum veti avea cele mai dragute modele de unghii.

Voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa selectati cu mouse-ul toate obiectele din salon pe care sa le folositi pe unghiile fetelor. Va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti sa selectati crema de maini, gelul de spalat, crema pentru bubite dar si unghiera si pila de unghii, astfel unghiile fetelor de pe site-ul nostru vor fi foarte bine ingrijite.

Veti vedea cum diferite alte jocuri 2020 de fete cu saloane spa vor fi gata sa apara pe site-ul nostru si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru si pe care voi sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Salon de Unghii Fashion

Cum se joaca Salon de Unghii Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.