Garfield de Memorie

📅 09.08.2020, jucat de: 110 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Garfield de Memorie

Garfield se intoarce astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde o sa vedeti ca isi doreste sa va distrati de minune impreuna in cel mai nou joc de memorie pe care acesta l-a pregatit special pentru voi.

In acest joc cu animale de memorie, voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa il ajutati pe Garfield sa acumuleze cat mai multe puncte alaturi de voi in cel mai nou joc 2020 de memorie de pe site-ul nostru, in care o sa vedeti cum am pregatit pentru voi o gramada de imagini interesante.

Astazi, trebuie sa folositi mouse-ul si sa incepeti jocul prin a va selecta un mod de joc, astfel incat in cel mai scurt timp, alaturi de Garfield sa reusiti sa castigati aceasta noua provocare de memorie si sa fiti siguri ca o sa aveti cel mai mare punctaj in fiecare runda.

Jocul va avea trei moduri diferite de joc, cel usor, cel mediu si cel dificil, in care o sa vedeti ca numarul de piese de memorie va fi diferit, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa aveti ocazia sa vedeti cum o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte.

Garfield a pregatit pentru voi diferite imagini, iar voi trebuie sa le imperecheati. Intoarceti fiecare piesa de memorie si vedeti unde imaginile pereche se intalnesc, iar voi o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu Garfield vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Garfield de Memorie

Cum se joaca Garfield de Memorie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!