Propozitii cu Garfield

📅02.02.2020, jucat de: 1645 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Propozitii cu Garfield?

Unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii va asteapta chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi prieteni o sa gasiti jocul Propozitii cu Garfield, un joc online educativ pentru copii de toate varstele, in care o sa aveti ocazia sa va invatati cuvinte si chiar si propozitii intregi in limba engleza.

Voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, motanul Garfield se intoarce pe site-ul nostru si a adus un nou joc online cu cuvinte, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti. Trebuie sa il ajutati pe Garfield sa creeze propozitii intregi folosind doar mouse-ul si cuvintele pe care noi le-am pregatit pentru voi in fiecare nivel. O sa vedeti ca Garfield este pregatit cu o gramada de nivele, in care o sa gasiti cate o propozitie de compus, astfel ca trebuie sa asezati cuvintele corect in fiecare nivel pentru a trece mai departe.

La inceput, jocul este destul de usor, deoarece Garfield doreste sa invatati cat mai multe cuvinte noi, astfel ca primele propozitii din primele nivele vor avea doar cateva cuvinte. Prima propozitie 3 cuvinte, a doua propozitie 3 cuvinte insa deja din a patra propozitie sau al patrulea nivel, o sa vedeti propozitii formate din 4 sau mai multe cuvinte, lucru care va face acest joc educativ extrem de interesant si de provocator in acelasi timp.

Trebuie sa il ajutati pe Garfield ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa asezati fiecare cuvant in locul potrivit, astfel incat propozitia voastra sa fie completa si corecta gramatical. Aveti ocazia sa invatati engleza cu Garfield in acest joc pentru copii, iar noi vom continua sa aducem astfel jocuri 2020 cu Garfield chiar aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Propozitii cu Garfield

Cum se joaca Propozitii cu Garfield?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.