Super Eroinele DC Bataie cu Mancare

📅03.08.2020, jucat de: 1421 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Super Eroinele DC Bataie cu Mancare?

Aducem o gramada de jocuri pentru copii aici pe site-ul nostru, unde astazi am adus pentru voi un nou joc 2020 cu Super Eroinele DC, in care o sa vedetica Wonder Woman, Harley Quinn, Batgirl, Supergirl, Green Lantern sau Bumblebee vor fi personajele principale.

Astazi, o sa gasiti jocul Super Eroinele DC Lupta cu Mancare, in care dragi copii o sa vedeti cum personajele principale vor pregati pentru voi o super aventura, in care trebuie sa acumulati cat mai multe puncte si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Super Eroinele DC.

Personajele Cartoon Network au pregatit pentru voi o super aventura, in care trebuie sa va selectati unul dintre fetele supererou, care va fi personajul principal, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa castigati lupta cu mancare alaturi de aceste personaje din Super Eroinele DC.

Trebuie sa folositi tastele SAGETi pentru a va misca pe harta alaturi de personajul Cartoon Network pe care il alegeti si tasta SPACE sa aruncati cu mancare in adversarii vostri. O sa vedeti ca ambele personaje de pe ecran vor avea un life bar sau bara cu viata pe ecran, iar voi o sa vedeti cum puteti sa selectati tipurile de mancare pe care le aruncati inspre adversar.

O sa va distrati de minune alaturi de personajele Super Eroinele DC, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa gasiti diferite alte jocuri Cartoon Network de baieti pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta. Distractie placuta!

Super Eroinele DC Bataie cu Mancare

Cum se joaca Super Eroinele DC Bataie cu Mancare?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta SPACE.