Adventure Time Cauta Cuvinte

📅25.07.2020, jucat de: 1931 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Adventure Time Cauta Cuvinte?

Aducem o gramada de provocari interesante aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare de indemanare din categoria de jocuri cu Finn si Jake. Acesta este un joc numit Adventure Time Word Search, pe care il jucati gratuit alaturi de personajele Cartoon Network.

In acest joc pentru copii, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc 2020 pentru copii, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa gasiti fiecare cuvant pe care Finn si Jake le-a pregatit pana la finalul acestui joc.

O sa vedeti ca Finn si Jake au pregatit un table intreg de cuvinte pe care voi trebuie sa le gasiti. In stanga ecranului, aveti o lista de cuvinte, si in dreapta ecranului o sa aveti o lista intreaga de litere care par a fi aruncate intr-o ordine aleatorie, insa intre aceste litere, o sa puteti sa gasiti in linie orizontala sau verticala si diagonala fiecare cuvant din lista.

Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a gasi aceste cuvinte cu Finn si Jake, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii in care o sa va distrati alaturi de personajele voastre preferate din Cartoon Network.

Veti vedea cum Finn si Jake sau personajele Adventure Time vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp, iar voi o sa vedeti cum noi jocuri de indemanare si jocuri pentru prescolari vor fi gata sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

 

Adventure Time Cauta Cuvinte

Cum se joaca Adventure Time Cauta Cuvinte?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.