Printese Outfit Cool de Blugi

📅18.07.2020, jucat de: 1248 ori, voturi: 6

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Outfit Cool de Blugi?

Cele mai dragute jocuri pentru fete apar mereu aici pe site-ul nostru, unde dragi copii aducem pentru voi o gramada de provocari fashion cu printese si personaje Disney pe care voi sa le jucati gratuit chiar si pe telefon si pe tableta online.

Astazi, o sa vedeti ca astazi, am pregatit jocul Printese Vestimentatii Cool Denim, in care o sa vedeti ca printese precum Elsa si Anna din Frozen 2, Rapunzel, Ariel, Belle si Tiana vor dori sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati vestimentatii din blugi pentru fiecare personaj in parte.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati de minune alaturi de aceste personaje Disney in provocarea de imbracat, de machiat si de coafat. Fiecare printesa Disney va dori sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa creati vesitmentatii de blugi cu bluze, geci, pantaloni, fuste sau rochii si salopete pe care sa le poarte.

Printesele Disney vor dori sa arate diferit, iar voi o sa vedeti ca ele vor prezenta cate doua, astfel ca trebuie sa combinati stilurile vestimentare pentru ca Belle, Tiana, Elsa, Ariel si Rapunzel sa arate cat mai bine. Trebuie sa gasiti haine colorate in combinatie cu geci de blugi, pantaloni de blugi si chiar salopete de blugi pe care printesele sa le poarte.

O sa gasiti o gramada de alte provocari fashion pentru fete pe care sa le puteti juca gratuit atat pe telefon cat si pe tableta pe care sa le gasiti chiar aici pe site-ul nostru, unde diferite alte jocuri DIsney vor fi gata in care sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. Distractie placuta!

 

Printese Outfit Cool de Blugi

Cum se joaca Printese Outfit Cool de Blugi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.