Goldie Nunta Distrusa

📅19.07.2020, jucat de: 689 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Goldie Nunta Distrusa?

Aducem o gramada de jocuri pentru fete chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi copii va puteti intalni alaturi de printesa Rapunzel, care a pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care voi sa le jucati gratuit si pe telefon si pe tableta online.

In acest joc pentru fete, voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi o super provocare, in care printesa Rapunzel din Tangled urmeaza sa se casatoreasca, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa o ajutati pe buna voastra prietena sa aiba una dintre cele mai dragute nunti de pe site-ul nostru.

La inceput, nunta lui Rapunzel este distrusa, iar voi dragi copii trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati incredere daca reusiti sa refaceti intreaga nunta pentru a fi minunata si printesa voastra preferata sa arate cat mai bine.

Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa ii refaceti machiajul printesei Disney, ceea ce inseamna ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa gasiti culori de machiat, accesorii dar si diferite tipuri de machiaje pe care o sa le vedeti in acest joc pentru fete. Trebuie sa folositi mouse-ul si sa vedeti cum o sa faceti alegerile potrivite.

Hainele de nunta pentru Rapunzel sunt la fel de importante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa creati o rochie de nunta dintre cele mai extravagante si cele mai interesante pentru personajul vostru preferat. Distractie placuta!

 

Goldie Nunta Distrusa

Cum se joaca Goldie Nunta Distrusa?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.