Masha si Ursul Fotbal

📅18.07.2020, jucat de: 1199 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha si Ursul Fotbal?

Masha si Ursul se intorc astazi aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copii, iar astazi am pregatit un joc de sport, in care Masha si Ursul isi doresc sa fie cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru.

In acest joc pentru copii, o sa vedeti ca Masha si Ursul au mare nevoie de ajutorul vostru sa devina cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru. O sa gasiti in acest joc trei tipuri defire in care puteti sa jucati, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa intrati in fiecare pentru a vedea care este preferatul vostru.

Pentru inceput, puteti sa va antrenati alaturi de Masha si Ursul, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa acumulati cat mai multe puncte reusind sa inscrieti cat mai multe goluri. La antrenament, trebuie sa folositi mouse-ul si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa ocoliti toate obstacolele si sa marcati o gramada de goluri.

O sa puteti sa participati la concursuri si la turnee in acest joc de fotbal alaturi de Masha si Ursul, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va distrati de minune alaturi de personajele voastre preferate. In fiecare nivel, locul din care o sa trageti la poarta va fi diferit.

Trebuie sa trageti la poarta fara sa loviti cu putere sau cu efect, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa ajungeti cat mai departe si o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe si sa marcati o gramada de goluri alaturi de Masha si Ursul. Distractie placuta!

 

Masha si Ursul Fotbal

Cum se joaca Masha si Ursul Fotbal?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.