Masha Dentist Fericit

📅02.03.2021, jucat de: 877 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Masha Dentist Fericit?

Mai mereu Masha se intreaba ce va deveni cand va fi mare, si ea are multe curiozitati si pasiuni, pasiuni pe care si le explora in multele noastre Jocuri cu Masha si Ursul online, dupa cum poti sa o faci chiar si in acest moment, cand sunteti toti invitati sa incercati jocul intitulat Masha Dentist Fericit, probabil primul joc care o pune pe Masha in postura de stomatolog, voi trebuind sa o ajutati sa repare dintii pacientilor sai!

Procedurile pe care le veti face sunt si mai simple, si mai complicate, cum ar fi sa periati dintii, sa ii curatati cu presiune, sa puneti plombe, sa reparati carii, si multe altele, asigurandu-va ca dintii pacientului vostru sunt curati, arata minunat, si sunt sanatosi, eliminand orice bacterii sau rani din gura acestuia.

Pentru a face aceste lucruri veti primii toate ustensilele de stomatolog necesare, si le veti folosi urmand instructiunile de pe ecran, dand click unde vi se arata ca sa le folositi cum trebuie! Este atat de simplu si distractiv, deci fa bine si incepe jocul chiar acum, distrandu-te cum doar cu Masha o poti face!

Masha Dentist Fericit

Cum se joaca Masha Dentist Fericit?

Folositi mouse-ul.