Vacanta pe Croaziera

📅17.07.2020, jucat de: 921 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Vacanta pe Croaziera?

Jocul Vacanta pe Croaziera este chiar aici pe site-ul nostru, iar astazi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate, Barbie, Rihanna, Aurora sau Harley Quinn.

Acesta este un nou joc pentru fete pe care il puteti incerca si pe telefon si pe tableta online, in care o sa vedeti cum puteti ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa faceti alegerile potrivite pentru fiecare din fetele care isi doresc sa mearga intr-o vacanta pe croaziera alaturi de prietenele lor.

Astazi, o sa vedeti ca Harley Quinn, Rihanna, Aurora si Barbie sunt cele mai bune prietene, astfel ca si-au organizat o vacanta pe croaziera impreuna, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti cat mai departe si o sa vedeti cum ele isi doresc sa arate cat mai bine pe timpul acestor croaziere.

Voi dragi copii trebuie sa folositi mouse-ul si sa incepeti sa creati vestimentatii de vara si vestimentatii de croaziera pentru fiecare dintre cele patru fete. Nu o sa fie usor deloc, insa trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa le gasiti tricouri, un maieu, costume de baie, fuste, pantaloni scurt si diferite bluzite scurte pe care sa le poarte seara cat timp sunt in croaziera.

Fiecare printesa, supererou sau papusa din acest joc va avea un stil diferit, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa faceti alegerile potrivite si sa le ajutati pe Harley Quinn, Rihanna, Aurora si Barbie sa fie cele mai dragute fete din aceasta vacanta. Distractie placuta!

Vacanta pe Croaziera

Cum se joaca Vacanta pe Croaziera?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.