Micuta Elsa Design Fashion de Pantofi

📅04.04.2020, jucat de: 946 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Micuta Elsa Design Fashion de Pantofi?

Pentru ca ne dorim sa va distrati in fiecare zi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi prieteni o sa puteti sa gasiti jocul Micuta Elsa Design Fashion de Pantofi, in care va puteti distra alaturi de una dintre cele mai dragute printese Disney.

Acesta va fi un nou joc Frozen online pe telefon si pe tableta, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe printesa Elsa, care este doar un bebelus, insa ea va dori sa aiba unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne perechi de pantofi de pe site-ul nostru pentru fiecare printes Disney bebelus care are o scurta poveste in jocuri aici pe ajocuri.ro.

O sa vedeti ca printesa Elsa, chiar daca este doar un bebelus, isi doreste sa arate cat mai bine si sa fie cat mai moderna, astfel ca alaturi de hainele fashion pe care deja le are in dulap, printesa Disney va avea nevoie de foarte multe perechi fashion de pantofi, astfel ca astazi are nevoie de ajutorul vostru sa fie designer de pantofi, si chiar unul foarte bun.

Pentru ca este doar un bebelus, printesa Elsa va avea nevoie de ajutorul vostru sa creeze unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii fashion alaturi de noile sale perechi de pantofi. Trebuie sa fiti foarte creativi si sa folositi toate ustensilele de design de pantofi de pe site-ul nostru.

Printesa Elsa vrea sa creeze cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii de bebelus. O sa vedeti cum am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute jocuri cu croitori si designeri de pantofi. Trebuie sa gasiti diferite modele de pantofi, diferite culori de pantofi dar si accesorii pentru pantofi pe care sa le puneti impreuna folosind mouse-ul si sa creati noi stiluri de pantofi pentru printese Disney. Distractie placuta!

 

Micuta Elsa Design Fashion de Pantofi

Cum se joaca Micuta Elsa Design Fashion de Pantofi?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.