Printesa Show Fashion pe Covorul Rosu

📅08.07.2020, jucat de: 593 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Show Fashion pe Covorul Rosu?

Va pregatim mereu aici pe site-ul nostru unele dintre cele mai dragute si cele mai noi jocuri pentru fete, iar voi dragi prieteni va puteti astazi intalni alaturi de Anna, Elsa, Belle si Ariel in cel mai nou joc de imbracat, de machiat si de coafat cu printese Disney.

In acest joc online numit Printese Show Fashion Maret pe Covorul Rosu, voi dragi copii o sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe fiecare dintre aceste printese online sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa reusiti sa gasiti o gramada de haine elegante, machiaje noi dar si coafuri si accesorii pe care printesele sa le poarte.

Nu o sa fie usor deloc, insa dragi copii o sa vedeti cum Ariel din Mica Sirena, Anna si Elsa din Regatul de Gheata si Belle din Frumoasa si Bestia urmeaza sa aiba un nou show fashion pentru voi, iar ele au nevoie de ajutor sa se pregateasca pentru acest eveniment fashion, astfel ca trebuie sa vedeti cum puteti sa treceti prin etapele de imbracat.

Fiecare dintre cele patru printese Disney vor avea nevoie de o rochie diferita, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa gasiti rochii roz, verzi, galbene, albastre sau negre pe care printesele Disney sa le poarte la acest show fashion pe covorul rosu. Aceste noi rochii vor trebui asortate cu diferite machiaje, coafuri si accesorii, astfel ca acesta sa va fi urmatorul pas pe care trebuie sa il faceti.

In acest joc, coafurile sunt pregatite, iar voi trebuie sa alegeti un model interesant si dragut pe care printesele sa il poarte. O sa vedeti cum Belle, Elsa sau Ariel vor dori coafuri diferite cu broderii sau chiar si impletituri interesante. Machiajele sunt la fel de speciale, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa gasiti diferite machiaje si coronite pentru aceste printese Disney. Distractie placuta

Printesa Show Fashion pe Covorul Rosu

Cum se joaca Printesa Show Fashion pe Covorul Rosu?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.