Elsa si Anna Zi Neobisnuita

📅05.02.2020, jucat de: 901 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Elsa si Anna Zi Neobisnuita?

O sa va intalniti astazi dragi prieteni alaturi de doua dintre cele mai cunoscute printese Disney de pe site-ul nostru, care au adus un nou joc de fete si de ingrijit. Acesta este jocul Elsa si Anna Zi Neobisnuita, un joc pentru fete, in care dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti sa vedeti cum puteti sa le ajutati pe cele doua printese sa fie mai frumoase ca niciodata.

In acest joc Regatul de Gheata, voi dragi copii o sa vedeti ca Elsa si Anna sunt impreuna intr-o noua provocare online, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa o ajutati pe fiecare dintre ele sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa vedeti cum ambele surori Disney isi doresc sa isi puna implanturi in buze si sa isi schimbe infatisarea.

Elsa si Anna urmeaza sa aiba o zi neobisnuita pentru ele, deoarece tot ce urmeaza sa faca ele este neobisnuit, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa faceti alegerile potrivite. Elsa este prima fata din acest joc care a intra in cabinetul medicului pentru a avea buze mai mari, iar voi trebuie sa o ajutati sa aiba parte de acest lucru.

Pentru ca surorile Frozen sa aiba buze mai mari, acestea vor avea nevoie de o interventie chirurgicala, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti, deoarece trebuie sa folositi ace, diferite produse, dar si cutite de operatie pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, Elsa si Anna vor avea buze din ce in ce mai mari. Folosind mouse-ul, trebuie sa aplicati celor doua printese Disney diferite creme dar si diferite tratamente speciale, care vor ajuta la operatie. Trebuie sa le injectati o substanta speciala in buze pentru ca acestea sa se mareasca si sa fie egale, ceea ce este foarte important.

Trebuie ca dupa ce le faceti buzele mai mari, sa le ajutati pe cele doua printese Disney sa fie din ce in ce mai moderne, astfel o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa creati machiaje, coafuri, accesorii, si haine dintre cele mai dragute pe care le puteti gasi.

Surorile Frozen se vor distra de minune in toata ziua lor neobisnuita, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, diferite alte jocuri 2020 cu Regatul de Gheata pe telefon si pe tableta gratuit online chiar aici pe ajocuri.ro. Distractie placuta!

 

Elsa si Anna Zi Neobisnuita

Cum se joaca Elsa si Anna Zi Neobisnuita?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.