Aventurile lui Paddington Mic Dejun in Familie

📅07.07.2020, jucat de: 1856 ori, voturi: 5

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Aventurile lui Paddington Mic Dejun in Familie?

Doar daca intrati aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, voi dragi copii puteti sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri pentru copii din categoria de jocuri cu Paddington. Astazi, jocul Aventurile lui Paddington Mic Dejun in Familie este cel mai nou de pe site-ul nostru si il puteti juca gratuit si pe telefon si pe tableta.

In acest joc, o sa vedeti ca personajul prinicpal este Paddington, micutul ursulet din Anglia, care astazi, isi doreste sa pregateasca pentru familia sa adoptiva un mic dejun delicios si o sa vedeti cum o sa reusiti sa gatiti un mic dejun pentru intreaga familie folosind mouse-ul si toate ingredientele proaspete pentru a avea cele mai gustoase clatite si placinte pentru dejun.

Trebuie sa fiti foarte atenti insa, deoarece fiecare ingredient trebuie folosit de catre Paddington la momentul potrivit. O sa vedeti ca trebuie sa fiti rapizi si sa urmati toata reteta, astfel ca trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa selectati ouale, laptele, budinca sau biscuitii pentru micul vostru dejun delicios pe care o sa il gatiti alaturi de acest ursulet pufos.

Suntem siguri ca o sa reusiti sa selectati fiecare ingredient in parte, dupa care o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa amestecati toate ingredientele folosind un mixer si mult lapte pentru a avea un mic dejun delicios, iar voi o sa vedeti cum o sa deveniti cei mai buni bucatari de pe site-ul nostru.

Mierea, ciocolata, biscuitii si vanilia o sa va dea gust mancarii, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa le puteti folosi in reteta voastra si o sa vedeti cum noi jocuri pentru copii de gatit vor fi gata sa apara alaturi de multe alte personaje animale. Distractie placuta!

 

Aventurile lui Paddington Mic Dejun in Familie

Cum se joaca Aventurile lui Paddington Mic Dejun in Familie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.