Buburuza Chibi Carte de Colorat

📅07.07.2020, jucat de: 2959 ori, voturi: 18

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Chibi Carte de Colorat?

Cele mai multe jocuri Disney se gasesc chiar aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, iar astazi, va asteptam alaturi de jocul Buburuza Chibi Carte de Colorat, in care voi dragi prieteni va puteti intalni alaturi de unele dintre cele mai interesante imagini cu Miraculos Buburuza si Cat Noir.

Cei doi supereroi Disney vor dori sa pregateasca pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive imagini de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa gasiti imaginile preferate, sa luati culorile si sa vedeti care sunt modurile in care puteti sa colorati fiecare imagine cu Motan Noir si Miraculos Buburuza.

Trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa vedeti care sutn cele patru imagini principale. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum personajele Disney sunt papusi chibi, iar voi o sa vedeti ca in cele patru imagini, personajele Disney vor fi in fata voastra si trebuie sa faceti tot posibilul si sa folositi cat mai multe culori interesante in fiecare imagine.

Motan Noir si Miraculos Buburuza au nevoie de ajutorul vostru sa arate cat mai bine, iar voi dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa va distrait alaturi de prietenii vostri si supereroii Disney se vor intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de unele dintre cele mai dragute jocuri pentru copii.

Puteti sa incercati acest joc Disney chiar si pe telefon si pe tableta, iar voi dragi copii o sa vedeti cum le puteti gasi in categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Buburuza Chibi Carte de Colorat

Cum se joaca Buburuza Chibi Carte de Colorat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.