Buburuza Inapoi la Scoala

📅01.09.2020, jucat de: 1713 ori, voturi: 8

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Buburuza Inapoi la Scoala?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o super provocare din categoria de jocuri cu Miraculos Buburuza si Motan Noir, in care o sa vedeti ca supereroina Disney vine aici pe site-ul nostru alaturi de o super provocare pentru fete.

In acest joc online de fete, o sa vedeti cum am pregatit un nou joc online de fete, in care trebuie sa reusiti ca alaturi de Buburuza, sa ajungeti sa va pregatiti pentru a va intoarce la scoala dupa vacanta de vara, astfel o sa vedeti ca personajul vostru preferat o sa ajungeti sa gasiti haine, machiaje si chiar si coafuri interesante pe care sa le poarte.

Prima parte a jocului, o sa vedeti ca am pregatit o super provocare, in care Miraculos Buburuza se trezeste dimineata si incearca sa se pregateasca pentru o zi la scoala. Buburuza vrea sa fie cea mai draguta fata supererou de la scoala, iar voi o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va spalati pe fata, sa va spalati pe dinti si sa vedeti cum o sa creati o coafura foarte frumoasa.

Urmatorul pas este sa incepeti ca alaturi de Miraculos Buburuza sa gasiti o gramada de haine si machiaje speciale pe care prietena voastra sa le poarte la scoala. O sa vedeti ca Buburuza va avea nevoie de o rochie draguta, de un tricou, de o cravata si de pantofi draguti, astfel vestimentatia de scoala pentru Miraculos Buburuza va fi pregatita.

Veti vedea cum diferite alte jocuri Disney cu Miraculos Buburuza si Motan Noir, o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru fete vor fi gata sa apara pe site-ul nostru, si pe care le puteti juca chiar si pe telefon si pe tableta gratuit. Distractie placuta!

 

Buburuza Inapoi la Scoala

Cum se joaca Buburuza Inapoi la Scoala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.