Simulator cu Tren in Aer

📅03.07.2020, jucat de: 1103 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator cu Tren in Aer?

Un nou joc 3D de baieti va asteapta aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca astazi, veti fi conductori de tren pe unul dintre primele trenuri zburatoare de pe site-ul nostru.

In acest nou joc pentru copii, o sa vedeti ca trenurile din aer au aparut astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti un nou joc simulator extrem de realist, in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi mouse-ul pentru a tine sub control acest tren in aer, lucru care nu o sa fie usor deloc.

O sa vedeti cum aceste trenuri vor avea sinele in partea de sus, iar voi trebuie sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, ceea ce nu o sa fie usor deloc, deoarece trebuie sa accelerati si sa franati pentru a nu va lovi de nici un stalp din statiile pentru pasageri.

Trebuie sa fiti atenti, deoarece acest tren poate sa fie foarte rapid si trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa accelerati la viteza maxima si sa reusiti sa franati pentru a fi siguri ca o sa puteti sa terminati fiecare nivel intr-un timp cat mai scurt.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, trenul 3D o sa fie ocupat de o gramada de pasageri pe care ii vedeti duce la destinatie in siguranta si in cel mai scurt timp, lucru care o sa va aduca o gramada de puncte. Distractie placuta!

 

Simulator cu Tren in Aer

Cum se joaca Simulator cu Tren in Aer?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.