Planificator de Nunti

📅01.07.2020, jucat de: 620 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Planificator de Nunti?

Am pregatit pentru toate fetele de pe site-ul nostru ajocuri.ro un nou joc cu nunti si mirese care se numeste Planificator de Nunti, un joc pentru fete in care o sa va distrati de minune in momentul in care o sa incepeti sa organizati o noua nunta.

Astazi, trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa puteti sa ajutati o tanara mireasa sa fie extrem de frumoasa si de moderna dar si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti decoratii pentru a planifica o nunta unica.

Pentru asta, va trebui sa incepeti si sa mergeti la salonul spa alaturi de aceasta noua mireasa de pe site-ul nostru, sa ii acordati diferite tratamente faciale si un machiaj de nunta dintre cele mai interesante. Urmatorul pas este sa folositi cremele de fata pentru ca machiajul de nunta sa fie dintre cele mai frumoase.

Trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa o ajutati pe aceasta noua mireasa sa isi gaseasca o rochie de mireasa extrem de moderna si de draguta. Hainele mirelui vor fi la fel de importante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa faceti alegerile potriite pentru ca el sa aiba un costum extrem de elegant.

In momentul in care cei doi miri sunt pregatiti de nunta, o sa vedeti ca pasul urmator este sa incepeti sa decorati intreaga nunta, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa gasiti decoratii colorate, flori si chiar mobila care sa se potriveasca intre ele, astfel nunta voastra va fi perfecta. Distractie placuta!

 

Planificator de Nunti

Cum se joaca Planificator de Nunti?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.