Drift Boss

📅30.06.2020, jucat de: 1073 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Drift Boss?

Unul dintre ultimele jocuri 3D cu masini apare astazi aici pe site-ul nostru si se numeste Drift Boss, iar voi dragi copii aveti ocazia sa aratati ca stiti cum sa controlati masini 3D chiar si in momentul in care acestea fac drift in timpul curbelor cele mai periculoase.

Acesta este un nou joc online de baieti, in care trebuie sa apasati tasta SPACE sau click Dreapta pentru a tine masina 3D sub controal chiar si in timpul celor mai lungi si periculoase drifturi. Inauntrul jocului 3D, o sa gasiti o mica masina 3D pe care trebuie sa o controlati cat mai bine.

Voi dragi copii o sa vedeti cum aceasta masina voastra poate sa fie controlata doar folosind mouse-ul, insa trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece acest lucru nu o sa fie usor deloc de realizat, deoarece o sa vedeti cum pana la finalul jocului, va trebui sa fiti siguri ca o sa puteti ca in cel mai scurt timp, sa luati fiecare curba facand drift cu masina 3D.

Trebuie sa tineti apasat pe click stanga pentru ca masina voastra sa mearga la dreapta si sa dati drumul la lick stanga pentru a o face sa mearga in partea stanga. Voi dragi copii o sa vedeti ca drumul pe care o sa mergeti in acest joc 3D de baieti nu va fi unul deloc usor, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel.

Pentru a avea un nou scor record de fiecare data cand va jucati, o sa vedeti ca trebuie sa ajungeti de fiecare data cand va jucati cat mai departe, iar voi o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2020 cu masini de baieti vor fi gata pentru voi sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

 

Drift Boss

Cum se joaca Drift Boss?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.