Bookaboo Sarituri pe Tobe

📅30.06.2020, jucat de: 580 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bookaboo Sarituri pe Tobe?

Bookaboo se distreaza alaturi de copii de pe site-ul nostru, astfel ca astazi dragi copii o sa vedeti ca se intoarce alaturi de un nou joc de baieti si de indemanare, in care o sa sariti pe tobe alaturi de catelul rock si de toti prietenii sai cantareti.

Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc 2020 cu Bookaboo, un joc de indemanare pentru copii, in care trebuie sa fiti foarte atenti si foarte rapizi astfel incat intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa sariti pe cat mai multe tobe si sa ajungeti sa aveti cel mai mare punctaj din joc.

Trebuie sa fiti rapizi, deoarece odata ce sariti pe o toba dintr-un nivel alaturi de Bookaboo si prietenii sai animale, o sa vedeti ca acea toba va disparea din imagine, iar voi trebuie sa continuati sa sariti in aer pe tobe pana in momentul in care in imagine nu va ramane nici o toba ramasa, astfel Bookaboo va reusi sa treaca la nivelul urmator.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, alaturi de Bookaboo o sa puteti sa ajungeti cat mai departe in acest joc pentru copii. Fiecare toba pe care o faceti sa dispara sarind pe ea si scotand un sunet o sa va aduca puncte in plus, iar in partea de jos a imagini, o sa fie o toba foarte mare care va schimba culorile in fiecare nivel. Distractie placuta!

 

Bookaboo Sarituri pe Tobe

Cum se joaca Bookaboo Sarituri pe Tobe?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.