Bookaboo Set de Tobe

📅29.06.2020, jucat de: 496 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bookaboo Set de Tobe?

Suntem siguri ca o sa va distrati astazi aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni incercam sa pregatim cele mai noi si cele mai interesante jocuri pentru copii cu Bookaboo pe care voi le puteti incerca si pe telefon sau pe tableta gratuit online.

Astazi, Bookaboo revine pe site-ul nostru si doreste sa devina cel mai tare catelus rock de pe site-ul nostru, iar voi sunteti singurii care il pot ajuta. Trebuie sa fiti foarte atenti si foarte creativi pana la finalul acestui joc, deoarece acesta este singurul mod in care o sa vedeti ca o sa puteti crea cele mai interesante melodii alaturi de Bookaboo.

Trebuie ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa ajungeti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa apasati pe cat mai multe tobe in acest joc cu muzica, deoarece o sa vedeti cum fiecare dintre toblele disponibile va avea un sunet diferit, astfel melodiile voastre alaturi de Bookamboo vor fi extrem de interesante.

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune, iar voi dragi copii o sa vedeti cum toti prietenii vostri vor reusi sa le asculte aici pe site-ul nostru. Trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, alaturi de micutele animalute din acest joc, sa deveniti adevarati muzicieni si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa aveti o super melodie cu cele mai  potrivite sunete de toba. Distractie placuta!

 

Bookaboo Set de Tobe

Cum se joaca Bookaboo Set de Tobe?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.