Cupa Mondiala 2020

📅 30.06.2020, jucat de: 20 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🔨 Joc raportat cu succes!

Descrierea jocului Cupa Mondiala 2020

Astazi dragi prieteni va asteptam aici pe site-ul nostru ajocuri.ro alaturi de cel mai nou joc de fotbal pe care sa il jucati alaturi de Messi, unul dintre cei mai buni jucatori de fotbal din lume. Acest nou joc Cupa Mondiala 2020 vine pe site-ul nostru si voi o sa aveti ocazia sa jucati o gramada de jocuri de fotbal pentru a castiga Cupa Mondiala.

In acest joc, personajul principal o sa fie Lionel Messi, jucatorul celor de la FC Barcelona din Spania, iar astazi o sa vedeti ca el merge la echipa nationala si incearca sa castige impreuna cu voi Cupa Mondiala de fotbal. Messi joaca pentru Argentina, care este si prima echipa pe care voi o puteti alege in acest joc 2020 de baieti.

Fiecare echipa de fotbal pe care voi dragi prieteni o puteti alege in acest joc vor avea diferite statistici, iar astazi, prima voastra echipa de fotbal este Argentina, care este o echipa foarte buna si echilibrata intre putere, tehnica si viziune, care sunt cele trei atributii generale pentru echipele de fotbal pe care le puteti selecta aici pe site-ul nostru.

O sa vedeti cum Lionel Messi este pregatit sa castigati Cupa Mondiala. Trebuie sa castigati fiecare meci, stfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa marcati cat mai multe goluri impotriva adversarilor vostri, astfel o sa vedeti cat de multe puncte puteti sa acumulati alaturi de toti prietenii vostri.

Diferite alte jocuri 2020 de baieti si jocuri de fotbal vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru si o sa va distrati de minune alaturi de prietenii vostri si o sa ajungeti sa vedeti cum o sa deschideti o gramada de echipe de fotbal alaturi de care sa incercati sa castigati Cupa Mondiala. Distractie placuta!

 

Cupa Mondiala 2020

Cum se joaca Cupa Mondiala 2020?

Jucati-va folosind MOUSE-ul si tastele SAGETI.

Cum ti s-a parut jocul?

Acest joc nu are nici un comentariu adaugat! Fii tu primul care lasa un comentariu!