Mylan Mireasa Orientala

📅29.06.2020, jucat de: 561 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mylan Mireasa Orientala?

Jocul online Mylan Mireasa Orientala apare astazi chiar aici pe site-ul nostru, iar voi dragi copii trebuie sa o ajutati pe Mylan sa arate cat mai bine ca fiind prima noastra mireasa din orientul mijlociu.

Pentru asta, o sa vedeti ca astazi dragi copii Mylan a pregatit pentru voi o super pereche de haine interesante si dragute pe care voi o sa le gasiti doar aici pe site-ul nostru, iar in cel mai scurt timp, va trebui sa gasiti o rochie de mireasa dar si accesorii, machiaje si coafuri cu care Mylan sa se imbrace in ziua nuntii.

Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deaorece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, voi va trebui sa folositi mouse-ul pentru a incerca diferite rochii de mireasa orientale pe care Mylan le-a pregatit. Odata ce ati ales o rochie de mireasa perfecta pentru Mylan, o sa vedeti cum o sa reusiti sa o ajutati sa arate cat mai bine.

Chiar daca nu este usor deloc, suntem siguri ca o sa vedeti cum rochiile orientale sunt diferite si nu tot timpul albe asa cum suntem cu totii obisnuiti. Rochiile de mireasa vor trebui sa se potriveasca cu accesorii de culoare rosie sau roz, o coafura orientala dar si de accesorii orientale precum margele si diferite alte tipuri de cercei, ceasuri si bratari. Distractie placuta!

Mylan Mireasa Orientala

Cum se joaca Mylan Mireasa Orientala?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.