Tom si Jerry Construiesc Poduri

📅28.06.2020, jucat de: 2147 ori, voturi: 16

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Tom si Jerry Construiesc Poduri?

Jocul Tom si Jerry Construiesc Poduri apare astazi aici pe site-ul nostru, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum trebuie sa ii ajutati pe cei doi sa contruiasca diferite poduri de diferite lungimi folosind materiale speciale.

In acest joc 2020, Jerry o sa fie personajul principal, deoarece el isi doreste sa ajunga la bucatile de cascaval din acest joc pentru copii, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca folosind mouse-ul, sa reusiti sa imbinati diferite piese din pod pentru ca Jerry sa poata sa treaca dintr-o parte in alta a ecranului.

Misiunea voastra este sa il faceti pe Jerry sa ajunga la cascaval. Trebuie sa folositi mouse-ul si o sa vedeti ca fiecare piesa din pod poate sa fie asezata orizontal sau chiar si oblig pentru ca Jerry sa aiba un drup pana la cascaval si o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte.

Piesele din pod cu care o sa construiti vor fi mici bucati de chibrit, iar voi o sa le puteti duce de la un punct la altul si o sa reusiti sa il ajutati pe Jerry sa colecteze bucatile de cascaval pana la finalul acestui joc, iar voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul jocului, o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 pentru copii cu Tom si Jerry vor fi gata sa le incercati. Distractie placuta!

Tom si Jerry Construiesc Poduri

Cum se joaca Tom si Jerry Construiesc Poduri?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.