Politisti Auto Taxi

📅25.06.2020, jucat de: 1453 ori, voturi: 7

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Politisti Auto Taxi?

Noi jocuri 3D pentru copii apar chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni va asteptam astazi alaturi de Politisti Auto Taxi, un joc de baieti in care o sa vedeti ca o sa aveti ocazia ca in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Pana la finalul acestui joc online de baieti, o sa ajungeti sa vedeti cum pana la finalul acestui joc de indemanare, voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit o masina 3D speciala pe care sa o folositi ca taxi de politie. In acest joc, o sa vedeti un TukTuk, o masina cu trei roti care arata foarte mult ca o motocicleta, iar voi trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa conduceti aceste vehicul de politie.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura sa conduceti aceste masini speciale de politie. In momentul in care o sa incepeti acest joc online de baieti, o sa vedeti ca vor fi doua lumi diferite pe care le puteti aleget si unde puteti sa conduceti. Puteti sa mergeti offroad sau in oras cu aceste mici masini 3D.

Trebuie sa fiti foarte atenti si bine pregatiti, deoarece o sa vedeti cum in acest joc de baieti, o sa conduceti foarte repede prin traficul aglomerat din oras, sau pe traseele offroad, unde puteti sa va rasturnati foarte usor.

Fiecare nivel terminat o sa va aduca foarte multe puncte, astfel ca puteti sa aveti cel mai mare punctaj de pe site-ul nostru, iar noi vom continuas a aducem pentru voi o gramada de alte jocuri 2020 cu masini de politie pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Politisti Auto Taxi

Cum se joaca Politisti Auto Taxi?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.