Simulator de Condus pe Muntele Inzapezit

📅21.05.2020, jucat de: 1655 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Simulator de Condus pe Muntele Inzapezit?

Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi prieteni incercam sa aducem pentru voi o gramada de jocuri 3D de baieti pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Astazi, jocul Simulator de Condus pe Muntele Inzapezit apare aici pe site-ul nostru, iar voi trebuie sa aratati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru.

Voi dragi copii o sa vedeti ca pana la finalul acestui joc online de baieti, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul ca o sa reusiti sa folositi tastele SAGETI si tastele A, S, W, D de pe tastatura sa tineti masina 3D sub control mereu. O sa vedeti ca nu o sa fie usor deloc, deoarece voi dragi copii o sa conduceti pe drumuri inghetate si pline de zapada pe un munte.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si foarte atenti pe toata perioada acestui joc, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa puteti sa deveniti soferi de masini 3D din ce in ce mai buni. Vor fi o gramada de provocari pe care trebuie sa le depsiti, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa fiti siguri ca puteti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti drifturi si sa explorati tot simulatorul 3D.

O sa vedeti ca o sa ajungeti ca in cel mai scurt timp, sa acumulati puncte si o sa puteti sa va conduceti masina 3D si chiar sa o faceti din ce in ce mai buna daca optati sa adaugati imbunatatiri. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cat de multe alte jocuri 3D cu masini de condus chiar si pe munte sau la mare puteti sa gasiti chiar aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Simulator de Condus pe Muntele Inzapezit

Cum se joaca Simulator de Condus pe Muntele Inzapezit?

Jucati-va folosind tastele SAGETI.