Printesa Schimbare pentru Blog Fashion

📅24.06.2020, jucat de: 657 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Schimbare pentru Blog Fashion?

In cel mai nou joc online cu printese, o sa va intalniti alaturi de printesele Anna si Elsa din Regatul de Gheata dar si cu buna lor prietena Merida din Neinfricata, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca aceste fete dragute, vor dori sa isi porneasca primul lor blog fashion impreuna.

In acest joc de fete, voi va trebui sa folositi mouse-ul pentru a face fiecare actiune pe care o doriti. Cele trei printese Disney isi doresc sa aiba un blog fashion asa cum nu ati mai vazut vreodata, astfel ca trebuie sa le faceti diferite schimbari de look pentru fiecare fata in parte, dupa care ele sa posteze imaginile pe blog.

Voi dragi copii o sa vedeti ca aceste trei fete dragute si moderne isi doresc sa arate cat mai bine, astfel ca trebuie sa vedeti cum o sa reusiti sa gasiti in cel mai scurt timp unele dintre cele mai interesante vestimentatii, pe care sa le asortati cu noi machiaje si accesorii.

Anna, Elsa si Merida isi doresc in acest joc sa poarte mici machiaje cu animale, astfel ca trebuie sa fiti foarte creativi si sa vedeti cum o sa ajungeti ca pentru fiecare printesa Disney in parte, sa ajungeti sa creati un machiaj special care sa le faca sa arate precum un tigru, o zebra, un leu, o girafa sau un elefant.

Aceste machiaje interesante vor fi alaturi de noi accesorii dar si coafuri speciale, iar printesele Disney odata ce vor posta fiecare poza cu noul lor look, o sa vedeti ca vor fi extrem de fericite si vor continua sa pregateasca pentru voi diferite alte jocuri online pentru fete. Distractie placuta!

 

Printesa Schimbare pentru Blog Fashion

Cum se joaca Printesa Schimbare pentru Blog Fashion?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.