Ben 10 Supravietuirea Zombie

📅22.06.2020, jucat de: 1225 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Ben 10 Supravietuirea Zombie?

Unul dintre cele mai interesante jocuri online de baieti apare astazi aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde trebuie sa il ajutati pe Ben 10 sa distruga cat mai multi zombie care doresc sa preia planeta.

Voi dragi copii trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc online de aventura, in care alaturi de supereroul vostru preferat, o sa mergeti intr-un laborator secret si trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa va luptati impotriva zombie-lor.

Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul  acestui joc de indemanare, o sa fiti atacati de foarte multi zombie pe care trebuie sa ii invingeti folosind o sabie laser foarte puternica. Ben 10 este pregatit sa jucati impreuna in acest joc cu supereroi.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI de pe tastatura pentru a va misca in stanga, dreapta sau sa sariti alaturi de supereroul de pe Cartoon Network, dupa care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, in momentul in care zariti un zombie, sa il atacati si sa il distrugeti cat mai repede.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest joc de aventura alaturi de Ben 10 si o sa vedeti cum diferite alte jocuri pentru copii vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri Cartoon Network si jocuri cu Ben 10. Distractie placuta!

Ben 10 Supravietuirea Zombie

Cum se joaca Ben 10 Supravietuirea Zombie?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.