Printesa Izolata Curs de Machiat

📅21.06.2020, jucat de: 645 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Izolata Curs de Machiat?

In momentul in care intrati astazi aici pe site-ul nostru, voi dragi prieteni puteti sa vedeti care este cel mai nou joc Disney de pe site-ul nostru, in care sa va intalniti alaturi de printesele voastre preferate si in care sa le ajutati sa invete noi moduri de machiat pe timp de pandemie.

In acest joc Disney numit Printesa Izolata Curs de Machiaj, voi dragi copii o sa vedeti ca personajele principale sunt printese precum Merida din Neinfricata, Rapunzel din Tangled dar si Jasmine din Aladdin, care astazi stau impreuna in izolare si isi doresc sa faca unul dintre cele mai interesante cursuri de machiat de pe site-ul nostru.

Alaturi de aceste printese Disney si voi dragi copii o sa aveti ocazia sa faceti acelasi curs de machiat, iar voi trebuie pana la finalul jocului de fete, sa reusiti sa creati unele dintre cele mai dragute si cele mai interesante machiaje aici pe site-ul nostru, unde puteti sa folositi diferite modele, diferite culor si o sa vedeti cum o sa aveti un machiaj diferit pentru fiecare printesa Disney in parte.

O sa vedeti ca am pregatit machiaje de fata precum fond de ten sau pudra, blush si diferite creme pe care sa le folositi dar si pensule si ustensile speciale cu care sa aplicati machiajele de fata, insa si machiaje de ochi precum maskara, eyeliner si machiaje profesioniste care le va face pe cele trei printese Disney sa arate cat mai bine.

Chiar daca nu o sa fie usor deloc, suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti cum Tiana, Merida si Jasmine vor reveni pe site-ul nostru cu diferite alte jocuri pentru fete pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Printesa Izolata Curs de Machiat

Cum se joaca Printesa Izolata Curs de Machiat?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.