Printese Primavara Trend de Vis

📅10.05.2020, jucat de: 553 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printese Primavara Trend de Vis?

Jocul Printese Primavara Trend de Vis este cel mai nou joc pentru fete pe care voi il puteti juca gratuit pe telefon si pe tableta, in care o sa vedeti ca printesele Elsa si Moana sunt personajele principale, iar ele au nevoie de ajutorul vostru sa gaseasca unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne vestimentatii de primavara.

Atat printesa Elsa din Frozen 2 cat si buna sa prietena Moana sunt fete dragute si foarte moderne, astfel ca dragi copii ele isi doresc ca in cel mai scurt timp, printesele Disney sa gaseasca o gramada de vestimentatii potrivite pentru o primavara fashion aici pe site-ul nostru.

Acest joc se joaca folosind mouse-ul, iar voi o sa vedeti cat de multe haine dragute, machiaje colorate dar si coafuri si accesorii de primavara am pregatit pentru voi in acest nou joc pentru fete. Moana si Elsa isi doresc sa fie icoane fashion in aceasta primavara, astfel ca fetele care incearca acest joc trebuie sa fie foarte creative si sa vedeti cum puteti sa faceti alegerile potrivite pentru cele doua printese Disney.

Va trebui ca folosind mouse-ul, sa treceti prin fiecare nivel al jocului si sa cautati printre hainele de primavara, care pot fi pantaloni scurti atat de blugi cat si eleganti, rochite din diferite materiale si modele, fuste de blugi sau de piele si camasi sau tricouri extrem de dragute pe care doar Elsa si Moana le vor purta pe site-ul nostru toata primavara. Distractie placuta!

 

Printese Primavara Trend de Vis

Cum se joaca Printese Primavara Trend de Vis?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.