Bumblebee Boulder Dash

📅20.06.2020, jucat de: 833 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Bumblebee Boulder Dash?

Intrati astazi dragi copii aici pe site-ul nostru ajocuri.ro, unde dragi copii va asteptam alaturi de un nou joc 2020 cu Transformers, in care trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti ca alaturi de Bumblebee sa ajungeti cat mai departe in fiecare nivel.

Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Bumblebee, care este si personajul principal in acest joc online Transformers, deoarece o sa vedeti ca nu o sa fie robot ca de obicei ci o masina galbena rapida si puternica.

Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a-l tine sub control pe Bumblebee care este transformat in masina. O sa conduceti pe o autostrada, unde dragi copii va trebui sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte pentru ca voi dragi prieteni sa ajungeti sa vedeti cum o sa puteti sa evitati toti bolovanii de pe drum.

Pe mijlocul drumului, voi dragi copii o sa vedeti ca vor fi o gramada de bolonavi de diferite dimensiuni, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte reusind sa le evitati si sa colectati toate emblemele Transformers de culoare galbena si verde.

Fiecare emblema pe care o colectati o sa va avuda puncte, iar voi dragi prieteni o sa vedeti cum multe alte jocuri Transformers vor continua sa apara aici pe site-ul nostru si o sa vedeti cum o sa aveti cele mai multe puncte din nou alaturi de Bumblebee. Distractie placuta!

Bumblebee Boulder Dash

Cum se joaca Bumblebee Boulder Dash?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.