Printesa Design de Rochie Naucitoare

📅19.06.2020, jucat de: 697 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Printesa Design de Rochie Naucitoare?

Printesa Design de Rochie Naucitoare este cel mai nou joc online Disney de pe site-ul nostru, in care o sa va intalniti alaturi de patru printese dragute, care isi doresc mereu sa arate cat mai bine, iar astazi voi o sa le fiti din nou designeri vestimentari in cel mai nou joc online de imbracat.
O sa vedeti ca printesele Disney din acest joc vor fi dintre cele mai cunoscute si cele mai populare, iar astazi, trebuie sa le ajutati pe printesa Belle din Frumoasa si Bestia, printesa Elsa din Frozen, printesa Rapunzel dar si Merida din Neinfricata, iar ele isi doresc sa aiba o noua garderoba cu unele dintre cele mai dragute si cele mai moderne rochii elegante si moderne.

Fiecare dintre aceste printese Disney au nevoie de un designer vestimentar, deoarece dragi copii ele isi doresc sa arate cat mai bine, iar voi trebuie sa folositi mouse-ul si sa creati cele mai dragute si cele mai interesante modele de rochii cat mai elegante si interesante. Culori le de rochii sunt foarte importante, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti crea o rochie cat mai moderna si draguta pentru fiecare printesa Disney.

Elsa, Merida, Rapunzel si Belle vor avea nevoie de rochii de seara cat mai elegante, astfel ca modelele dintre cele mai interesante vor fi pregatite pentru voi, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa alegeti cate o rochie pentru fiecare printesa.

Voi dragi copii o sa deveniti cei mai buni designeri vestimentari astfel incat in momentul in care o sa incercati cate o rochie, o sa vedeti daca se potriveste sau nu, dupa care o sa creati o coafura si un machiaj nou care sa se asorteze cu noua rochie eleganta a printeselor. Distractie placuta!

Printesa Design de Rochie Naucitoare

Cum se joaca Printesa Design de Rochie Naucitoare?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.