Spiderman Fotbal Real

📅15.06.2020, jucat de: 1447 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spiderman Fotbal Real?

Aducem in fiecare zi jocuri 3D noi si interesante, iar voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit pentru voi un nou joc de sport cu Spiderman, in care o sa va distrati de minune alaturi de toti prietenii vostri. In acest joc, o sa va jucati fotbal alaturi de Spiderman intr-un joc 3D.

Voi dragi copii o sa vedeti cum pana la finalul acestui joc 3D online, o sa deveniti cei mai buni jucatori de fotbal de pe site-ul nostru, astfel ca trebuie sa fiti foarte rapizi si sa marcati cat mai multe goluri in poarta adversarilor vostrii. O sa vedeti ca personajul principal o sa fie Spiderman, care vrea sa fie cel mai bun fotbalist.

Trebuie sa folositi tastele SAGETI in acest joc 3D de fotbal pentru a va misca pe teren si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa pasati mingea cat mai bine si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, veti ajunge la finalul terenului de fotbal reusind sa driblati printre adversari si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa marcati cat mai multe goluri posibil.

O sa va distrati de minune alaturi de Spiderman in acest joc online de baieti, iar voi dragi copii o o sa puteti sa pasati foarte precis intre jucatorii vostri, o sa ajungeti aproape de poarta si o sa vedeti cum o sa marcati o gramada de goluri, iar supereroul vostru preferat o sa se intoarca si va continua sa aduca diferite alte jocuri online de baieti. Distractie placuta!

 

Spiderman Fotbal Real

Cum se joaca Spiderman Fotbal Real?

Jucati-va folosind tastele SAGETI si tasta S.