Spiderman Salveaza

📅20.06.2020, jucat de: 1433 ori, voturi: 1

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Spiderman Salveaza?

Spiderman Salveaza este cel mai nou joc online de baieti pe care il puteti incerca aici pe site-ul nostru, iar voi o sa deveniti cei mai buni supereroi de pe site-ul nostru alaturi de personajul Marvel, care are mare nevoie de ajutorul vostru.

Astazi, o sa vedeti ca Spiderman revine si aduce pentru voi un nou joc online de baieti si de aventura, in care trebuie sa va folositi tasta SPACE sau MOUSE-ul pentru a controla fiecare actiune pe care o faceti alaturi de Spiderman.

O sa fiti supereroi pentru o zi alaturi de Spiderman, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa salvati cat mai multi copii de pe cladirile din oras care vor fi in pericol. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca Spiderman va avea o panza de paianjen de care atarna, iar voi trebuie sa il lansati pe Spiderman astfel incat sa aiba o traiectorie cat mai buna.

Copii vor fi pe cladire in exterior, iar voi trebuie sa lungiti panza de paianjen pana la copii de pe ecran, astfel o sa reusiti sa ii salvati si sa il ajutati pe Spiderman sa inceapa sa acumuleze cat mai multe puncte pana la finalul acestui joc de baieti.

Suntem siguri ca o sa va distrati in acest nou joc online de aventura si o sa vedeti cum Spiderman va reveni pe site-ul nostru cu alte misiuni de supereroi si jocuri de aventura pentru baieti. Distractie placuta!

Spiderman Salveaza

Cum se joaca Spiderman Salveaza?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.