Condus de Camioane Offroad la Deal

📅13.06.2020, jucat de: 2242 ori, voturi: 2

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Condus de Camioane Offroad la Deal?

Aici pe site-ul nostru, in fiecare zi a saptamanii aveti ocazia sa vedeti care sunt cele mai noi jocuri 2020 3D cu masini si camioane de baieti, iar astazi va asteptam alaturi de o noua provocare de condus in care o sa puteti sa acumulati foarte multe puncte.

Am pregatit pentru voi jocul Condus de Camioane Offroad la Deal, in care dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa ajungeti cat mai departe la volanul unui camion 3D, iar voi trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa puteti sa folositi tastele SAGETI si tastele A, S, W, D sa conduceti caimoanele 3D cat mai bine.

Dupa cum este spus in titlul jocului, o sa vedeti ca trebuie sa conduceti camioane 3D mari si puternice impreuna cu o incarcatura la fel de grea pe unele dintre cele mai mari si cele mai periculoase dealuri.

Toti baietii care isi doresc sa devina soferi de camioane cat mai buni trebuie sa fie concentrati la maxim, deoarece o sa vedeti ca drumurile offroad vor fi extrem de greu de circulat si de condus pe ele, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa puteti sa va masurati viteza si o sa puteti sa ajungeti cat mai repede la final insa si in siguranta.

Transportul pe care il faceti este extrem de important, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca nu o sa faceti nici un accident, lucru care o sa va aduca o gramada de puncte si o sa va faca sa deveniti cei mai buni soferi de masini 3D de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Condus de Camioane Offroad la Deal

Cum se joaca Condus de Camioane Offroad la Deal?

Jucati-va folosind tastele SAGETI sau tastele A, S, W, D.