Cum sa Il Desenezi pe Gumball

📅12.06.2020, jucat de: 1987 ori, voturi: 3

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Cum sa Il Desenezi pe Gumball?

Seria de jocuri Cum sa Il Desenezi revine astazi aici pe site-ul nostru, iar voi o sa vedeti ca o noua imagine cu un nou personaj Cartoon Network este gata sa apara aici pe site-ul nostru, iar voi o sa puteti sa va distrati alaturi de Gumball.

Bunul vostru prieten Gumball de pe Cartoon Network se intoarce astazi pe site-ul nostru si a pregatit pentru voi o super provocare de colorat si de desenat, in care o sa aveti ocazia sa aratati ca ati invatat o gramada de lucruri despre desenat din intreaga serie de jocuri care au avut acelasi nume doar personaje diferite.

Voi dragi copii o sa vedeti ca fata lui Gumball va fi usor de desenat, deoarece are foarte putine detalii mici, astfel ca toate liniile pe care trebuie sa le trasati vor fi usor de urmat. O sa aveti un contur mare care este fata lui Gumball, care se va umple cu albastru in momentul in care terminati d facut cercul complet.

Veti vedea cum pana la finalul acestui joc, o sa ajungeti sa creati o imagine completa alaturi de Gumball, care a pregatit fiecare linie de culoare albastra pe care trebuie sa o urmati si o sa se faca neagra in momentul in care este finala, iar voi o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte si o sa reusiti sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa gasiti o gramada de alte jocuri originale cu Gumball aici pe site-ul nostru.

Intrati in categoria de jocuri cu Gumball, iar toti baietii vor putea sa joace o provocare de indemanare si pentru copii in care o sa vedeti ca o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

 

Cum sa Il Desenezi pe Gumball

Cum se joaca Cum sa Il Desenezi pe Gumball?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.