Doraemon Aventura Arctica

📅11.06.2020, jucat de: 641 ori, voturi: 0

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Doraemon Aventura Arctica?

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca am pregatit un nou joc 2020 cu Doraemon aici pe site-ul nostru, unde o sa puteti sa gasiti o super aventura arctica de alergat, in care pisicuta robot va fi personajul principal.

Stim cat de mult va plac jocurile online cu animale, in special cele cu pisici, astfel ca astazi, Doraemon vine alaturi de o noua aventura inedita, in care voi dragi prieteni trebuie sa folositi mouse-ul sa controlati personajele si sa le ajutati sa ajunga cat mai departe in aceasta aventura arctica.

O sa vedeti ca Doraemon este foarte bine imbracat deoarece este foarte frig afara, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa il faceti pe acest pisoi albastru sa ajunga cat mai departe. Pentru a nu ingheta de frig, Doraemon trebuie sa alerge cat mai departe in acest joc online, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca pana la finalul jocului, o sa aveti un punctaj cat mai mare.

Doraemon nu este singurul animal din acest joc, deoarece o sa vedeti ca va fi calare pe un animalut pufos si care va avea doua picioare si o trompa foarte mare. Trebuie sa alergati pentru cat mai multi kilometrii, astfel incat punctajul vostru sa fie cat mai mare, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2020 cu Doraemon vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

 

Doraemon Aventura Arctica

Cum se joaca Doraemon Aventura Arctica?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.