Mineblox Impuscaturi de Mere

📅10.06.2020, jucat de: 655 ori, voturi: 4

Jocul nu functioneaza?

Daca jocul nu functioneaza, prima data incearca sa restartezi pagina apasand simultan pe CTLR+SHIFT+R.

Daca in continuare jocul nu functioneaza, te rugam sa il reportezi, apasand pe butonul portocaliu JOCUL NU FUNCTIONEAZA

🛠️ Joc raportat cu succes!

RECLAMA

Cum este jocul Mineblox Impuscaturi de Mere?

Suntem siguri ca o sa va distrati de minune aici pe site-ul nostru, unde dragi copii o sa aveti ocazia sa va distrati din nou alaturi de Steve Minecraft, care a pregatit o noua provocare cu impuscaturi pe care voi sa le vedeti doar aici pe site-ul nostru, in categoria de jocuri Minecraft.

Voi dragi copii o sa vedeti cum am adus pentru voi un nou joc online cu impuscaturi, in care trebuie sa fiti siguri ca folosind mouse-ul, o sa puteti sa acumulati o gramada de puncte alaturi de Steve Minecraft. O sa vedeti ca in fiecare nivel, o sa aveti o sageata si o sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa va impuscati tinta folosind sageata de la arc.

Trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece o sa vedeti cum Steve Minecraft va avea un mar pe cap, iar voi folosind sageata pe care o controlati cu mouse-ul, o sa impuscati marul fara sa il atingeti pe Steve Minecraft. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti cat de greu va fi sa ajungeti ca pana la finalul jocului, sa il tineti pe Steve Minecraft in viata si o sa vedeti cum diferite alte jocuri de baieti vor fi pregatite pentru voi.

Alaturi de prietenii vostri, o sa vedeti ca fiecare tinta pe care trebuie sa o impuscati se va misca in diferite locuri in nivel, iar voi trebuie sa vedeti cum o sa ajungeti cat mai departe si o sa vedeti cum diferite alte jocuri Minecraft cu impuscaturi vor fi gata sa le jucati gratuit alaturi de prietenii vostri pe telefon si pe tableta online. Distractie placuta!

Mineblox Impuscaturi de Mere

Cum se joaca Mineblox Impuscaturi de Mere?

Jucati-va folosind MOUSE-ul.